Blog

Ook dit jaar weer. Voor jou!... de vernieuwde gratis agendaplanning voor 2019.Elk jaar maak ik voor klanten een jaarplanning in 1 overzicht. Wanneer gaat er een blog uit. Wanneer heeft de klant vakantie. Wanneer heb jij vakantie. Op welke dagen zijn de feestdagen? In 1 oogopslag zie je alles.  
 
Lees het hele bericht
 
Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
 
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
 
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht
 
Een bedrijf hebben is supermooi en het is een kind van je geworden hoe langer je ermee bezig bent. Ik kan er natuurlijk omheen draaien, maar dat ga ik niet doen. Elke onderneming heeft ook zo zijn eigen ontspanning nodig. O ja? Hoor ik je al denken. Hoe kan een bedrijf nou ontspannen?
 
Lees het hele bericht
 
Een ondernemer die lekker alles zelf wil doen. Zo één was ik ook 😊. Je hebt zelf keihard gewerkt om je bedrijf op te starten, klanten te vergaren, online zichtbaar te worden, online producten te maken en misschien nog veel meer. Dat wil je eigenlijk niet uit handen geven, omdat je denkt dat je je grip van je bedrijf kwijtraakt. Ohh, herken jij dit ook zo? Ik krijg weer een flashbacks.
 
Lees het hele bericht
 
We zeggen vaak 'meten is weten' en dat geldt voor veel dingen. Als je een mooie kast maakt, moet je precies weten welke maten die kast moet hebben. Je kan natuurlijk wel een leuke kast maken, maar als hij niet past heb je daar natuurlijk niks aan. Daarom is het belangrijk om eerste alle maten op de meten voordat je aan de slag gaat. Als de kast eenmaal klaar is en op zijn plek staat, is het resultaat natuurlijk verbluffend. Je hebt je eigen bloed, zweet en tranen gebruikt om die kast te maken
 
Lees het hele bericht
 
In maart van dit jaar ging ik naar Houston op vakantie. Nu denk je vast; 'Daar ben je toch al geweest?' Ja, dat klopt. Leuk vakantieadres als je zus er woont 😊.Ik heb het natuurlijk naar mijn zin gehad, maar de voorbereidingen... Die waren erg stressvol.
 
Lees het hele bericht
 
Als je een gratis weggever hebt, is het belangrijk dat je een goede eerste indruk achterlaat. Ik struinde Facebook af en zag een gratis weggever waarvan ik dacht, 'Die wil ik wel hebben.' Ik klikte op de link in de Facebook advertentie en kwam keurig netjes op een mooie landingspagina terecht. Daar stond niet al te veel tekst, maar meer van wat voor gratis weggever het was en waar je je gegevens kon achterlaten.
 
Lees het hele bericht
 
Ik droom er al jaren van om een eigen branding te hebben en dat is niet echt mogelijk als je nog maar net bent gestart als ondernemer. Je hebt namelijk nog geen kapitaal opgebouwd. 
 
Lees het hele bericht
 
Er wordt vaak gezegd 'Follow Your Dreams' en daar ben ik het tot op zekere hoogte mee eens. Nu zul je misschien wel denken, hoezo? Je moet toch je dromen volgen om iets te kunnen bereiken? Dat klopt, maar zijn die dromen jouw dromen of de wensen van je klanten?
 
Lees het hele bericht
 
Als startende ondernemer moet je veel dingen uitvogelen, omdat je nog niet alles weet. Misschien herken je dat wel toen jij begon of misschien sta je net op het punt om te beginnen. Dan zeg ik tegen jou; Succes! Het gaat je lukken.
 
Lees het hele bericht
 
Gotta have apps voor jouw business  Mijn favoriete Free Apps van 2017   Apps zijn niet meer uit het telefoon[straat]beeld weg te denken. Ik gebruik ze elke dag en de ene app meer dan de andere. Ik kan niet meer zonder 🙈. Wist je dat je ze ook zakelijk goed kunt gebruiken om je branding nog meer te laten shinen? Deze week vertel ik je welke apps mijn favorieten zijn en onmisbaar zijn voor mijn branding. En ook stiekem voor mijn klanten, hihi😊.   
 
Lees het hele bericht
 
De eerste 2 tips heb ik je al gegeven. Waar moet je op letten als je van een geschreven agenda naar een online agenda gaat en als je van een geschreven takenlijst en/of onthouden takenlijst overgaat naar een online takenlijst. Heb je deze eerste twee tips gemist? Klik dan snel hier voor de 1ste tip en de 2de tip. Deze week behandel ik mijn laatste tip en dat gaat over een online afspraakplanner.
 
Lees het hele bericht
 
Een maand geleden heb ik de 1ste tip behandeld over waar je op moet letten als je overstapt van een papieren agenda naar een online agenda. Heb je deze eerste tip gemist? Klik dan snel hier. Deze week behandel ik mijn 2de tip en die gaat over een online takenlijst.
 
Lees het hele bericht
 
Deze week behandel ik de 1ste tip over waar je op moeten letten als je van offline naar online systemen gaat en waarom je het überhaupt zou doen? Veel ondernemers doen nog veel met pen en papier, omdat ze dan zeker weten dat het rechtsgeldig is. Dat is waar! Maar de tijden veranderen en zo ook het gebruik van systemen. 
 
Lees het hele bericht
 
  Afgelopen mei heb ik drie heerlijke weken doorgebracht in Texas. Een half uurtje rijden van Houston ligt Katy en daar woont mij zus. Leuk vakantieadresje hoor ik je al denken. Dat klopt! Als ik tijd en geld heb, ga ik daar heen om heerlijk als zussen leuke dingen te ondernemen en lekker te kletsen. Ik kan je vertellen dat de TV bijna niet aan is geweest 😊.
 
Lees het hele bericht
 
Heb je ook weleens gedacht dat je aan een project begon en dat het einde inzicht kwam, maar toch ook niet? Dat je een project aannam en telkens verlengd werd doordat het werk nog niet af was of dat ze nog langer van je diensten/werk gebruik wilden maken?
 
Lees het hele bericht
 
I loveeeeeeeeeeeeeeeee freebies. Elke week ben ik wel weer op zoek naar gratis tools, foto’s, fonts of andere coole gratis dingen die ik nodig heb voor mijn bedrijf. Aangezien ik zo blij word van freebies ga ik regelmatig een lijst met freebies met je delen. Dit keer ga ik hele coole ‘Dingbat Fonts’ met je delen. 
 
Lees het hele bericht
 
Als je een ondernemer bent die veel met online marketing bezig is dan gebruik je waarschijnlijk Facebook, Google+ of één van de andere social media kanalen. De één heeft er een hele planning op los gelaten en de ander post wanneer het hem of haar uitkomt. Wat je ook doet je verzint vast steeds nieuwe tweets of je retweet bestaande tweets. Voordat ik je ga uitleggen wat retweet je tweets betekent, ga ik eerst in op de term tweet de retweets.
 
Lees het hele bericht