Date met je concurrentie heeft potentie


Terug naar Blog
Date met je concurrentie heeft potentie

Het is heel mooi om te zien dat beginnende ondernemers eerst heel onzeker zijn, maar naarmate ze klanten krijgen zekerder worden van zichzelf. Dit had ikzelf ook.

In juni ben ik weer bij een bijeenkomst geweest van de VA Club Exclusive waar ik lid van ben. Dit is een club speciaal opgericht door Petra Fehring voor VA’s die bij haar een training hebben gevolgd. Wij helpen elkaar als één groot team en we zien elkaar absoluut niet als concurrentie.

Tijdens de bijeenkomsten mochten wij gaan speeddaten. Waarom zou je gaan speeddaten met andere VA’s hoor ik je denken?

Well…. dat ga ik je nu vertellen. Ten eerste is het natuurlijk heel goed om met elkaar te gaan speeddaten, omdat je elkaar beter leert kennen en weet wat voor expertise een andere VA heeft.

Ten tweede is speeddaten belangrijk, omdat je op zo’n manier misschien toekomstige klanten die bij jou aankloppen kan doorverwijzen naar een VA die beter bij die persoon past of een expertise heeft die jij niet hebt. Denk maar bijvoorbeeld aan een tekstschrijver of een administratieve VA.

En als laatste is speeddaten superbelangrijk voor het oefenen om jezelf te verkopen. Hoe meer je het doet hoe gemakkelijker het gaat.

Dat geldt ook voor mij, want het speeddaten tijdens het VA Club Exclusive bijeenkomst was een oefening voor het event wat op 13 oktober plaats gaat vinden.

Huh, evenement? Ik volg je niet.

Petra Fehring heeft een evenement opgezet genaamd ‘Bedrijfsgroei zonder personeel’ speciaal voor ondernemers die hun ambitie waarmaken en hun ondernemersvrijheid willen behouden.

Je komt op een punt dat je inziet dat je het niet meer alleen aankan, maar je wilt ook geen personeel in dienst. Je bedrijf groeit, je wil verdere stappen zetten en zoekt naar de beste mogelijkheid om jezelf hiervoor vrij te spelen. Op het event leert Petra je over de SOM7 methode waarmee je alle bedrijfsprocessen optimaliseert en je enorm veel tijd bespaart. Je bouwt aan een solide fundering waardoor je klaar bent voor bedrijfsgroei.

Op het event ga je niet alleen iets leren, maar ook met een plan van aanpak naar huis. Nieuwsgierig geworden en wil je graag meer weten?

Ga snel naar www.bedrijfsgroeizonderpersoneel.nl en schrijf je in.

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht