Gratis inhaakkalender 2019


Terug naar Blog
Gratis inhaakkalender 2019

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej! 

Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. 
Jij ook? 

Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 

 ‘Inhakers’ zijn een hele mooie manier om je Social Media berichten, zoals het woord al zegt, op in te haken. Hoe leuk is het om je volgers te informeren dat het vandaag slagroomdag is en dat je laat zien dat je een leuke foto hebt gemaakt van jezelf met een slagroombus.   
Ik kan je vertellen deze posts het vaak super goed doen.
Zo zijn er honderden inhaakmomenten waar je gebruik van kan maken.
Het hele jaar door. 

Er zijn veel online inhaakkalenders te vinden. Toch miste ik vaak belangrijke features. Of vond ik de vorm niet handig. Zo ontving ik een keer een inhaakkalender als .PDF bestand.  
Daar heb ik echt niks aan.  Ik moet zelf gegevens in kunnen vullen om het te kunnen gebruiken.   


Of zo stonden de vakanties er een keer niet in. Ook niet handig.   


Ik kon niet vinden wat ik zocht, dus heb ik het zelf gemaakt! 

En omdat het zonde is om het wiel opnieuw uit te vinden, deel ik de inhaakkalender graag met jullie.

Gratis! 

 

De inhaakkalender bevat: 

  1. Weekplanning: week 1 t/m 52 
  2. Vakanties & inhaakmomenten 
  3. Opties om afbeeldingen, URL’s van berichten te plaatsen 
  4. Alle Social Media kanalen naast elkaar zodat je kan aangeven op welk sociaal media kanaal het bericht moet komen te staan 
  5. Ruimte om de statistieken te verwerken van de posts te verwerken:  likes, shares etc. 

Zie hieronder alvast een sneakpreview van de inhaakkalender.

 

 

Download de kalender nu en je kan meteen van start met het maken van leuke berichten.  

Nog een extra tip


Zorg voor interactie met je volgers. Stel ze vragen.
Wanneer je niet alleen maar zend in je berichten maar ook vragen stelt breng je de conversatie met je volgers op gang!  

Denk je dat deze inhaakkalender handig voor iemand anders kan zijn?
Tag diegene via mijn bericht op mijn facebookpagina [link naar de Facebookpost]

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht
Een bedrijf hebben is supermooi en het is een kind van je geworden hoe langer je ermee bezig bent. Ik kan er natuurlijk omheen draaien, maar dat ga ik niet doen. Elke onderneming heeft ook zo zijn eigen ontspanning nodig. O ja? Hoor ik je al denken. Hoe kan een bedrijf nou ontspannen?
 
Lees het hele bericht