Hoe maak je een marketingplanning?


Terug naar Blog
Hoe maak je een marketingplanning?

Vorige maand heb ik je eigenlijk een voorproefje laten zien over hoe je een marketingplanning maakt. Hieronder lees én zie je hoe je dat kunt aanpakken. Ook deze keer een gratis download erbij.

Vorige maand heb ik je laten zien hoe je een jaarplanning maakt voor blogs, maar is dit ook een marketingplanning?

Een marketingplanning kun je zo groot en ingewikkeld maken als je wilt. Je kan er zelfs een marketingbureau voor inschakelen om voor jou een marketingplan te maken, maar ja... dan heb je nog steeds geen planning.

Waar moet je beginnen? Hoe vul je hem in? Is er geen sjabloon? En hoe moet ik hem lezen?

Ojee, wat een vragen. No worries, want ik ga je helpen. Natuurlijk kan ik geen aangepaste planning voor jou maken, maar ik kan je wel op weg helpen om er één te vullen.

Vul onderaan dit blog je gegevens in om het sjabloon te kunnen downloaden.

In mijn onderstaande video leg ik je uit hoe deze marketingplanning werkt.


https://youtu.be/B8GwDvMGxz8

Ik hoop dat deze planning jou veel meer rust en ruimte geeft in je bedrijf. Dat is wat je verdient en zo hou je het als ondernemer ook vol.

Ben je nou een ondernemer die het niet zit zitten om zo planning te maken, maar wel structuur kan gebruiken? Schakel dan een VA in, want hij/zij kan jou helpen om meer structuur te bieden aan de hand van een marketingplanning.

Natuurlijk mag je mij ook benaderen. Mail naar celina@celinasvaoffice.nl of bel gewoon 0651635031 en dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Het gaat om jouw bedrijf en jouw succes! Daar wil ik graag aan bijdragen om dat tot een succes te laten worden.

Heb je het idee dat dit ook voor anderen interessante informatie is, deel het. Bedankt!

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht