Inspiratie?! Waar haal ik het vandaan….


Terug naar Blog
Inspiratie?! Waar haal ik het vandaan….

 Pff, moet je volgende week ook weer een blog eruit sturen? Weet je echt niet meer waar je over moet schrijven?

Of ben je net begonnen met bloggen en je weet gewoon niet waarover je moet bloggen?

Herken je dit?

Je bent niet de enige. Ik heb hier zelf ook last van. Wist je dat je mooiste en beste blogs rechtstreeks vanuit je hart geschreven worden? Maar maak maar eens zo'n blog uit je hart. Dat is niet makkelijk.

 

Het zal je natuurlijk niet vreemd in de oren klinken, maar toch maken velen hun blogs niet vanuit hun hart. En dat merk je aan hoe zij over iets schrijven en daar trek je geen volgers of klanten mee. 

Kopiëren kan altijd nog, maar dat is toch niet wat wilt toch? Om nieuwe inspiratie te krijgen heb ik een paar tips.

Deze tips helpen mij enorm!

Zelfs zo goed dat ik binnen 10 minuten een blog heb geschreven en dat ik ook al weet waarover ik de volgende ga schrijven.

Wat zijn nou die tips die mij zo enorm helpen en die jou ook ook zullen helpen.

 

Tip 1

Neem breaks

Niet zomaar breaks, maar ga er een weekend tussenuit of op vakantie. In ieder geval een plek waar je niet gaat werken, waar je geen laptop hebt, geen zakelijke telefoontjes pleegt, geen e-mails beantwoord en eigenlijk alles opzij zet wat met je werk te maken heeft.

Hierdoor krijg je rust en gaat je lichaam van ontspannen.

 

Tip 2

Boek lezen

Kijk een avondje geen TV, maar ga lekker een boek lezen over jouw expertise. Of waar je graag meer over wilt weten.

De boeken die ik heel erg interessant vind zijn:

Voor creatieve ideeën gebruik ik dit boek:

 

Tip 3

Luister muziek

Luister rustige muziek en ga brainstormen over:

  • Problemen die je deze week hebt gehad
  • Oplossingen die je hebt gegeven
  • Nieuwe ideeën die je ten uitvoer hebt gebracht of wilt brengen
  • Waar je je nog meer in wilt verdiepen (expertise verbreden)

 

Als je één van deze tips opvolgt dat weet ik zeker dat je nieuwe ideeën krijgt. En pak de tip die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Waar wacht je nog op? Schrijven met die pen. Uhh, toetsenbord.

 

En heb je hierdoor een leuke blog kunnen schrijven deel die dan in mijn bericht op facebook.

Gratis reclame, dat wil toch iedereen! ☻

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht