Jezelf complimenten geven is zeldzaam


Terug naar Blog
Jezelf complimenten geven is zeldzaam

Als jij deze bovenstaand zin leest ben je het dan daar mee eens of niet? Heb jij jezelf al complimenten gegeven over 2015? Ik wel!

In de foto hieronder zie je dat mijn complimenten pot voor 2015 vol zit. Het jaar 2016 is een nieuw jaar en dat betekent ook een nieuw complimenten pot. Heb jij er al 1 voor 2016?

 

Waarom zou je een complimenten pot hebben?


Zelfstandige ondernemers zijn elke dag keihard bezig met hun eigen bedrijf en als het even niet goed gaat is het heel erg belangrijk om je complimenten pot erbij te halen.
Waarom?


De complimenten die jij jezelf hebt gegeven is een herinnering aan wat je allemaal hebt bereikt en wat je allemaal al kunt. Natuurlijk moet je niet alleen jezelf complimenten geven, maar geef een ander ook geschreven complimenten. En vraag of zij ook complimentjes aan jou willen geven.
Dit geeft een geweldig gevoel. Zo kun je zien hoe een ander jou ziet en misschien is het zelfs heel erg verrassend!

Ben je al nieuwsgierig geworden wat ik in mijn complimenten pot heb zitten?

 

 

Als ik dit allemaal terug lees krijg ik er een heel warm en goed gevoel bij.

 

 

 

 

 

  

En mijn eerste complimenten aan mijzelf in 2016 zijn:

 

En nu komt het! Welke complimenten zou jij jezelf geven na het lezen van mijn blog?

 

Ik zou het ook heel erg leuk vinden als je een leuke compliment aan mij zou geven en dan geef ik je zeker één terug.

 

p.s. Ik zou het leuk vinden als je mijn blog zou willen delen!

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht