Loving freebies lijst [Deel 1/2017]


Terug naar Blog
Loving freebies lijst [Deel 1/2017]

I loveeeeeeeeeeeeeeeee freebies. Elke week ben ik wel weer op zoek naar gratis tools, foto’s, fonts of andere coole gratis dingen die ik nodig heb voor mijn bedrijf.

Aangezien ik zo blij word van freebies ga ik regelmatig een lijst met freebies met je delen.

Dit keer ga ik hele coole ‘Dingbat Fonts’ met je delen. 

Wat zijn dingbat fonts?

Dingbat fonts zijn ornamenten die je kunt gebruiken voor je huisstijl, blogs en foto’s. Het kunnen zelfs kleine tekeningen zijn. Het is natuurlijk hartstikke leuk om fonts te gebruiken, maar deze fonts zijn WAYYYYYYYY cooler om voor je social media quotes, blogs en/of foto’s te gebruiken. Je bedrijf naar de next level brengen kan zeker met deze dingbats.

Hieronder heb ik alvast een lijst voor je gemaakt waar jij vast blij van wordt, net als ik😊.

 1. Bergamot Ornaments 
  Voorbeeld:


 2. Laurus Nobilis
  Voorbeeld: 
 3. PW Toonz
  Voorbeeld:
 4. Vintage Frames 
  Voorbeeld:


 5. Faux snow
  Voorbeeld:
 6. PW Icons 
  Voorbeeld: 
 7. Idea Arrows
  Voorbeeld: 


   

 

Let wel op! Niet alles mag je zakelijk gebruiken. Deze bovenstaande dingbat fonts mag je vooralsnog zakelijk gebruiken, maar controleer het wel voor de zekerheid voordat je ze echt gaat gebruiken.

Klik hier voor nog meer Dingbat Fonts.

Ken jij nog meer coole freebee Dingbat Fonts, deel ze via dit bericht op mijn Facebookpagina. Dank je wel!

 

(Source: http://clothedinscarlet.org/free-fabulous-dingbat-fonts/)

 

 

 

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht