Vakantie?! Jouw online marketing opportunity.


Terug naar Blog
Vakantie?! Jouw online marketing opportunity.

 

Gratis, gratis, gratis! Iedereen is gek op het woord gratis. En vooral als je niet te veel geld wilt besteden aan foto’s voor je online marketing.

Er zijn natuurlijk tig websites die hele leuke foto’s [Gratis] aanbieden, maar zijn ze uniek? Jij wilt toch uniek zijn met jouw bedrijf?

Hmm, ja dan moet je misschien toch een grafische vormgever om de arm nemen. Of toch niet?

 De titel verraad al een beetje waar in naartoe wil. Het is heerlijk als je op vakantie bent. Je kan lekker tot jezelf komen, opladen en cultuursnuiven. Vooral dat cultuur snuiven vind ik persoonlijk geweldig.

Dit heb ik laatst gedaan, want ik ben een paar dagen naar London geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat als je buiten London komt het erg vies is. Je ziet overal plastic langs de weg en het is niet echt schoon.

Gelukkig wordt dat een stuk beter als je in de stad zelf komt. Tijdens mijn reis in London heb ik foto’s gemaakt en sommige zijn super leuk geworden.

Wist je dat je deze foto’s heel goed kunt gebruiken voor je website, blogs en/of artikelen?

Er is natuurlijk niets mis mee om de foto’s van websites te halen waar ze gratis zijn of voor een klein bedrag aangeschaft kunnen worden.

Het is natuurlijk veel mooier en unieker als je je eigen foto’s gebruikt. Ik als VA ben creatief en vaak bewerk ik de gratis foto’s, zodat ze toch nog uniek zijn voor mijn bedrijf.

Dat kan jij ook doen!

 

Maar….

Waarom zou je je vakantiefoto’s gebruiken?

Nou….

Ze zijn van jou! Ze zijn origineel! En natuurlijk authentiek!

Wie heeft die foto nou? Niemand.

En daar gaat het om.

 

Om je te laten zien dat dit echt heel leuk is om te doen en een goed marketingmiddel is heb ik een slideshow gemaakt.

 

Je ziet de originele en de bewerkte foto.

 

 Ben benieuwd wat je ervan vind❤.

 Vond je mijn blog een toegevoegde waarde voor jou als VA of ondernemer?
Deel het op facebook of laat een reactie achter!

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht