Wil je vrijheid als ondernemer? Gebruik een takenlijst tool!


Terug naar Blog
Wil je vrijheid als ondernemer? Gebruik een takenlijst tool!

 

Afgelopen mei heb ik drie heerlijke weken doorgebracht in Texas. Een half uurtje rijden van Houston ligt Katy en daar woont mij zus. Leuk vakantieadresje hoor ik je al denken. Dat klopt!

Als ik tijd en geld heb, ga ik daar heen om heerlijk als zussen leuke dingen te ondernemen en lekker te kletsen. Ik kan je vertellen dat de TV bijna niet aan is geweest 😊.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik schrijf deze blog niet om je te vertellen hoe leuk mijn vakantie was. Nee! Deze blog schrijf ik om je te laten zien dat als je een goede tool hebt waar jij al je taken inzet je een zorgeloze vakantie kan hebben.

Er zijn tig takenlijsten tools en ik heb gekozen voor ToDoIst. Waarom? Het is betaalbaar, synchroniseert met allerlei platformen, heeft apps voor allerlei platformen en het belangrijkste voor mij is, is dat je de taken kan categoriseren en prioriteiten aan kan geven.

Nu ik al een aantal jaar als VA werk ben ik erachter gekomen dat veel van mijn klanten waarvoor ik in het begin ging werken totaal geen takenlijst hadden. Ze vergaten vaak taken die ik aan ze gaf of zelfs voor hunzelf. Nadat ik ToDoIst voor hen had geïnstalleerd, gebruiken ze deze tool regelmatig.

Nu ik ervaring heb opgedaan met ToDoIst wilde ik graag mijn kennis delen. Betaald? Nee, helemaal GRATIS!

Ik heb speciaal voor iedereen die dat wil een gratis cursus ToDoIst gemaakt. Hieronder vind je mijn uitnodigingsvideo en aanmeldformulier.


https://youtu.be/WmwE0bn5Vsw


Wil jij graag beter worden in ToDoIst of wil je de tool graag leren kennen? Meld je gratis aan voor mijn cursus ToDoIst. No worries, zelfs ToDoIst heeft een gratis versie. Ik ga je leren hoe je een account aanmaakt en hoe je je hele takenlijst op kan zetten.

Dat is nog niet alles 😊.

Ik heb zelfs een besloten Facebookgroep gemaakt waarin jij vragen kunt stellen over ToDoIst als je er niet uitkomt. Ook deel ik hier nieuwe ontwikkelingen als die er zijn binnen ToDoIst.

Meld je hieronder aan en dan kan je ook echt zeggen dat je geen taak meer mist.

Kan iemand anders ook wel zo’n gratis cursus gebruiken? Gebruik deze link of deel dit bericht via de onderstaande social media buttons.

Dank je!

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht