De wereld na Virtueel Succes

aug 10, 2019 | Blog

De reis naar een wereld vol successen.

Vorige week heb ik jullie verteld hoe mijn reis is geweest tijdens de cursus van Virtueel Succes. Wat vond je ervan? Heb je op de links geklikt? Al een aanvraag gedaan of heb je je al aangemeld? Ik ben reuze benieuwd. Mail me gerust als je er nog iets over wilt weten.

We gaan eerst verder met mijn blog. 

Deze week zou ik je een twist vertellen wat er is gebeurt tijdens het Virtueel Succes programma, maar ik laat je nog heel even in spanning.

Want wat ga je doen als je het programma goed hebt afgerond? Wat gebeurt er met je stageklant? Hoe leg je uit wat je certificering inhoud? Heb je er ook echt wat aan? Hoe laat je de wereld weten dat JIJ gecertificeerd bent?

Dit zijn allemaal goede vragen waar ik je graag antwoord op wil geven. De wereld is groot, maar ook zo klein.

“Mijn wereld na Virtueel Succes”

Om je het best uit te leggen hoe de wereld is na Virtueel Succes vertel ik je hoe mijn wereld is en wat ik heb gedaan of ga doen na mijn succes als gecertificeerde VA.

Als allereerste ga je het vieren! Ga uit eten, neem een zak chips op de bank en kijk de hele dag Netflix. Tenminste dat is mijn manier om het te vieren :).

Een maand voor mijn certificering ben ik een gesprek aangegaan met mijn stageklant over hoe verder, wat wil je, etc. Daar kwam al meteen uit dat ik een blijvertje was, maar wel voor minder uren. Was ik teleurgesteld. Nee, absoluut niet. Ik was super blij, omdat mijn stageklant mij zo goed vond om mij te houden. Waarom ben ik het gesprek aangegaan? Nou, ik wist dan precies waar ik stond en of ik op hele korte termijn een nieuwe klant moest zoeken of niet.

Dit gaf mij al innerlijke rust en kon ik een plan maken voor na het Virtueel Succes programma.

Tja, hoe leg je je potentiële klanten uit waarom ik beter was dan een VA die niet gecertificeerd was. Hoe doe je dat?

Heel simpel!

Wat kon je voor het programma nog niet, wat je nu wel kan? Daar ligt namelijk de basis.

Voor mij was dat een goed lancering plan en planning maken, procesbeschrijvingen opzetten en uitvoeren, marketingplanning maken en nog veel meer.

Hiermee kan je je potentiële klanten duidelijk maken dat je via het Virtueel Succes programma echt weet wat je moet doen als iemand een webinar wil geven of een landingspagina wil maken.

Dit maakt het verschil! Je weet waar je over praat.

Eigenlijk beantwoord ik hiermee ook al de vraag, heb je er echt wat aan? Jazeker, je wat je moet doen en hoe je het moet doen.    

En nu?

Je hebt je mooie certificering met je naam erop en dan? Hoe ga je dat nu in de markt zetten. Daar ben ik op dit moment mee bezig.

Als allereerst zet je het natuurlijk op je zakelijke FB pagina, maar deel het bericht ook via je persoonlijke pagina. Ga het twitteren en niet 1x, nee maak maar een planning met verschillende twitter berichten over hetzelfde. Schrijf er een blog over, zoals ik heb gedaan.

Wat ga ik nog doen om het verder te promoten?

  • Over mij pagina aanpassen
  • Home pagina mijn certificering erop zetten
  • Teksten aanpassen op mijn website
  • Banner op mijn website aanpassen
  • Eigen bijdrage op LI plaatsen over mijn certificering
  • Promoten via FB
  • Netwerken

En misschien ga ik het certificeringslogo ook nog op mijn business kaartje zetten. Who knows!

Wauw weer een amazing blog, maar wacht. Ik had nog een verassing tegoed. Wat gebeurde er nou tijdens Virtueel Succes. Nou ik kreeg een tweede stageklant erbij en dat was voor mij een enorme verrassing.

De VA die in eerste instantie mijn tweede stageklant had kon door omstandigheden het programma niet meer voortzetten. Petra die het programma verzorgd vroeg of ik een tweede stageklant wilde hebben. Ik zei met een ja, maar waar had ik ja op gezegd?

Tegen een enorme gedreven en enthousiaste stageklant. Onze samenwerking is nog niet ten einde betreft de stage, maar wat vind ik het leuk om met deze persoon samen te werken.

Wij hebben al zoveel bereikt en er komen alleen nog maar meer successen op ons pad. Alles ziet er tip top uit en er wacht nog een lange samenwerking tegemoet.

Ik kijk ernaar uit!

Op naar de volgende lancering!

Vond je mijn ervaring een toegevoegde waarde voor jou als VA of ondernemer?
Deel het op facebook of laat een reactie achter!