Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

aug 10, 2019 | Blog

In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen.

Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.

Wanneer heb ik een VA nodig?

Kom je op een punt dat je bedrijf gewoon niet meer groeit? Wil je een nieuwe weg inslaan maar red je het niet meer alleen? Of omdat je de technische kennis niet hebt? Dan wordt het tijd dat je een sparringpartner inhuurt. Voordat je dat doet, moet je wel weten wat voor een soort persoon dat moet zijn.

 1. Business coach
  Je hebt natuurlijk een business coach die samen met jou gaat onderzoeken waar jij je op moet focussen en bespreekt de strategieën van hoe je dat kunt doen. Die gaat jou niet opleiden om bijvoorbeeld goede Facebookadvertenties te kunnen maken.
 1. Online business manager
  Je hebt een online business manager die jouw sparringspartner is, zorgt voor het operationeel management en/of een team vormt voor jou, zodat jij je kunt focussen op je core business. Dit is echt voor high end ondernemers die al een goede business op poten hebben gezet en zelf niet meer alle touwtjes in handen willen hebben maar daar iemand voor inhuren die vervolgen het team aanstuurt (of zelfs vormt).
 1. Virtueel Assistent
  En je hebt virtueel assistenten/professionals die een aantal bordjes over kunnen nemen en vaak ook een sparringspartner zijn, zodat jij je kunt focussen op andere zaken binnen in je bedrijf. Zij zijn er voor het uitvoerende werk.

In Nederland zijn er heel wat virtueel assistenten en iedere VA heeft zo haar eigen expertise. En die van mij is online marketing. Natuurlijk is dit ook weer een breed begrip.

Ik ben van mening dat als je een VA inhuurt je die persoon niet alleen inhuurt voor blogs of social media beheren. Als jij echt wilt groeien in je bedrijf zul echt tijd en energie in jouw assistent moet steken om het tot een succes te laten worden.

Pff, denk je. Nog meer tijd insteken? Ja zeker! Je zult een vertrouwensband moeten opbouwen met je VA, zodat de VA en jij op 1 lijn komen. De VA weet vaak wel waar te starten na een strategiegesprek.  

Genoeg gebabbel. ‘Wat doe jij nou eigenlijk?’, hoor ik je al denken.

Wat bied ik aan?

Ik focus mij in de online marketing op 3 categorieën.

 1. Social media + advertenties
 2. E-mailmarketing / automatiseringen
 3. Webinars

Deze 3 marketingtools vormen samen een hele sterke marketingstrategie. Betekent dit dat ik geen websitepagina’s kan maken, geen draaiboeken kan maken, geen quotes kan maken, statistieken kan lezen of andere online tools kan werken?

Zeker niet!! In de jaren dat ik een virtueel assistent ben, ben ik enorm goed bekend met heel veel online tools. Lees anders wat referenties op mijn LinkedIn profiel

Uit ervaring is gebleken dat mijn kracht en ook de groeimogelijkheden bij ondernemers begint bij deze 3 marketingtools.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om te kijken of we een match zijn en ik je kan helpen, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. Die kun je hier aanvragen [link contact pagina]. Als er een goede match is gaan we een strategiegesprek inplannen om te bepalen waar je naartoe wilt met je bedrijf en wie wat kan/gaat doen.

In deze gesprekken geef ik je tips en denk ik met het hele proces mee.

Ik verwacht ook iets van jou! Wat ik nodig heb is jouw eigen inzet. De wil om het te doen en samen tijd en energie te steken in jouw bedrijf.

Zonder de wil en je bedrijf maar beschouwen als een bijzaak gaat het niet werken.

Waarom zou ik met jou gaan werken?

Goede vraag!

Wat ik erg belangrijk vind is dat er een klik is en dat we elkaar als gelijken zien. We zijn alle twee ondernemers die veel passie hebben voor hun werk.

Daarnaast beschik ik over een aantal kwaliteiten die een aanvulling zijn voor jouw bedrijf. Naast een sparringspartner, ben ik daadkrachtig, to the point, betrouwbaar, behulpzaam, eerlijk, oprecht en vooral realistisch. Ondernemers hebben veel wensen en plannen, maar is het ook realistisch?

Dus kies voor mij als jij op zoekt bent naar iemand met deze kwaliteiten en echt samen wilt groeien. Niet alleen jij groeit met je bedrijf, maar je laat mij ook groeien door alles wat we voor elkaar krijgen ?.

We zijn nooit uitgeleerd.

Lees ander ook de ‘over mij’ pagina om meer over mijn passie te weten te komen.

Hoeveel kost je?

Vaak stel ik een wedervraag als iemand dit vraagt; ‘Wat kost jij? Hoe ben jij aan dat bedrag gekomen?’

Je vraagt een bedrag, omdat je vindt dat je dat waard bent. En natuurlijk werkt niemand gratis en zo ook ik niet. Als het goed is ligt mijn uurtarief een stuk lager dan jouw uurtarief. In de tijd dat ik voor jou werk, kun jij de acties ondernemen die omzet opleveren. Zie mijn inzet dus als een investering naar meer groei van je omzet.

Ik werk met pakketten met een aantal uren per maand en aan de hand van het gesprek kan ik bepalen hoeveel uur je van mij nodig bent.

Werk je met een proeftijd?
Jazeker, na 3 maanden gaan we kijken hoe onze samenwerking verloopt en wat de verdere stappen zijn.

Ben je AVG proof?
Ja, maar ik verwacht ook dat jij AVG proof bent. Ben je dat nog niet? Dan help ik je daar heel graag bij.

Werk je met een verwerkingsovereenkomst?
Ja, die heb ik. Anders zou ik niet AVG proof zijn ?.

Contactgegevens

Als je denkt dat je wel een VA kan gebruiken neem dan contact met mij op (als je durft tenminste?):

info@celinasvaoffice.nl

En anders link je met mij via LinkedIn als je nog niet zover bent om een Virtueel Assistent in te huren.

Zie je graag daar ?.