Hoe maak je een marketingplanning?

aug 10, 2019 | Blog

Vorige maand heb ik je eigenlijk een voorproefje laten zien over hoe je een marketingplanning maakt. Hieronder lees én zie je hoe je dat kunt aanpakken. Ook deze keer een gratis download erbij.

Vorige maand heb ik je laten zien hoe je een jaarplanning maakt voor blogs, maar is dit ook een marketingplanning?

Een marketingplanning kun je zo groot en ingewikkeld maken als je wilt. Je kan er zelfs een marketingbureau voor inschakelen om voor jou een marketingplan te maken, maar ja… dan heb je nog steeds geen planning.

Waar moet je beginnen? Hoe vul je hem in? Is er geen sjabloon? En hoe moet ik hem lezen?

Ojee, wat een vragen. No worries, want ik ga je helpen. Natuurlijk kan ik geen aangepaste planning voor jou maken, maar ik kan je wel op weg helpen om er één te vullen.

Vul onderaan dit blog je gegevens in om het sjabloon te kunnen downloaden.

In mijn onderstaande video leg ik je uit hoe deze marketingplanning werkt.

Ik hoop dat deze planning jou veel meer rust en ruimte geeft in je bedrijf. Dat is wat je verdient en zo hou je het als ondernemer ook vol.

Ben je nou een ondernemer die het niet zit zitten om zo planning te maken, maar wel structuur kan gebruiken? Schakel dan een VA in, want hij/zij kan jou helpen om meer structuur te bieden aan de hand van een marketingplanning.

Natuurlijk mag je mij ook benaderen. Mail naar celina@celinasvaoffice.nl of bel gewoon 0651635031 en dan kunnen we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

Het gaat om jouw bedrijf en jouw succes! Daar wil ik graag aan bijdragen om dat tot een succes te laten worden.

Heb je het idee dat dit ook voor anderen interessante informatie is, deel het. Bedankt!

Download gratis mijn 'Marketingplanning sjabloon'