Tasks to give away like crazy to a VA - Celina's VA Office

Tasks to give away like crazy to a VA

aug 10, 2019 | Blog

Een ondernemer die lekker alles zelf wil doen. Zo één was ik ook ?. Je hebt zelf keihard gewerkt om je bedrijf op te starten, klanten te vergaren, online zichtbaar te worden, online producten te maken en misschien nog veel meer. Dat wil je eigenlijk niet uit handen geven, omdat je denkt dat je je grip van je bedrijf kwijtraakt. Ohh, herken jij dit ook zo? Ik krijg weer een flashbacks.

Uiteindelijk zie je dat je het gewoon alleen niet meer redt. Hele dagen aan het werk en bijna geen vrije tijd meer voor jezelf. En als je eindelijk klaar bent met je werk, ben je nog steeds gestrest door je huis heen aan het hollen. Tja, huishouden gaat gewoon door he?

Het kan zijn dat je via via over een virtueel assistent hebt gehoord of helemaal niet. Hoe het ook zij, wat kan je nou eigenlijk uit besteden?

Oehhh, deze vraag is bijna niet te beantwoorden. Dat is zo veel.

Wat ik je wel adviseer is het volgende. Elke ondernemer moet 7 bordjes omhoog houden. Welke van die bordjes wil jij uitbesteden of heb je totaal geen feeling mee? En wat is nou echt je ding?  Zeg nou zel… kun jij 7 tastbare borden tegelijkertijd omhoog houden?

De 7 borden die iedere ondernemer omhoog houdt:

  1. Dagelijks management
  2. Financiën
  3. Online Marketing
  4. Statistieken
  5. Communicatie
  6. Sales
  7. Diensten en producten leveren

En heb je tips nodig van wat je kan uitbesteden, hier een mooi overzicht. 

 

Er zijn nog veel meer taken die je kan uitbesteden en volgende maand ga ik je vertellen wat ik voor jou kan betekenen.

Iedere VA heeft zijn specialisme en zo heb ik de mijne. Ook vertel ik waarom ik mij hierin heb gespecialiseerd en waarom het belangrijk is om een VA te kiezen die bij je past.

Ga niet voor kwantiteit, maar kwaliteit. Ik bedoel daarmee, ga niet voor een VA die letterlijk alles kan, maar ga voor specialisme.

Ik ben reuze benieuwd aan welke taken jij behoefte hebt qua ondersteuning. Wil je nu alvast meer van mij te weten komen en wat ik voor jou kan betekenen? 
Stuur een leuk mailtje naar info@celinasvaoffice.nl.

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs

 

Bekijk ook 

Gratis inhaakkalender 2019

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt.  ‘Inhakers’ zijn een hele...

Lees meer

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer

h

Celina's VA Office
Bezoekadres:
Gondel 14-41
8243BM Lelystad

Tel: 06 51 63 50 31
Mail: info@celinasvaoffice.nl

KVK: 63086832
BTW nummer: 24534080B01
Privacy & cookie statement

De gratis checklist is binnenkort beschikbaar! Hou de website in de gaten…

Meld je hier aan voor mijn blog en tooltips.

Vul hier je gegevens in.