Tijd is geld


Terug naar Blog
Tijd is geld

Of niet ondernemer?

Investeer daarom in online systemen.

Ik hoor je al zeggen 'Online systemen'? Daar heb ik geen geld en tijd voor! Laat mij maar me werk doen waarvoor ik ondernemer ben geworden'. 

Hoe wil je dan slagen maken in je bedrijf?

Een virtueel assistent kan jou helpen je bedrijf te laten groeien met online systemen. Je kan zelfs het werk doen waar je van houd. 

Benieuwd wat een VA voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

~ Celina's VA Office ~

06 51 63 50 31 ~ info@celinasvaoffice.nl ~ www.celinasvaoffice.nl

Twitter ~ Facebook Linkedin

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht