Woei! Eerste klantcontact!


Terug naar Blog
Woei! Eerste klantcontact!

Als beginnend VA ga je met volle moed naar een bijeenkomst. Je komt vrolijk binnen en ziet daar veel mensen met elkaar praten. Je staat daar en denkt, met wie zal ik een gesprek aangaan? Hmm, ik pak eerst wel even wat te drinken. Je kijkt dan razendsnel om je heen of je een bekende tegenkomt, want dan kun je in ieder geval een gesprek voeren.

Helaas, maar dan zie je iemand alleen bij een tafeltje staan. Ja, dit is mijn kans! Je stormt erop af, maar dan was iemand je net voor. Verdorie!

Op dat moment wordt iedereen bij elkaar geroepen om naar de andere zaal te gaan, want daar worden een aantal presentaties gegeven. He, gemiste kans! Hopelijk kan ik na de presentaties nog wat contacten leggen.

Tijdens de presentaties zit je naast iemand en kletst wat. Gelukkig, er is tenminste één iemand die interesse heeft.
Na de presentaties trek je je stoute schoenen aan en gaat gewoon bij een groepje staan. Er wordt tegen je gepraat en gelukkig hebben zij ook interesse in jou. Je wisselt visitekaartjes uit en gaat daarna naar huis.

Wat een ervaring, maar de volgende keer trek ik weer die stoute schoenen aan!

Gewoon doen!

~ Celina's VA Office ~

06 51 63 50 31 ~ info@celinasvaoffice.nl ~ www.celinasvaoffice.nl

Twitter ~ Facebook Linkedin

 

 

 

 

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het nieuwe jaar is begonnen! Jeej!  Dat betekent een nieuw jaar met nieuwe kansen. Zoals velen ben ik ook weer heel wat van plan in 2019. Jij ook?  Om een goede start te maken met je Social Media heb ik een ‘Gratis Inhaakkalender’ gemaakt. 
 
Lees het hele bericht
Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen.
 
Lees het hele bericht
In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten houden om je bedrijf draaiende te houden: dagelijks management, financiën, marketing, statistieken, verkoop, leveren van diensten en producten en communicatie. Dit neemt tijd in beslag terwijl jij je eigenlijk wilt focussen en waar je passie ligt.
 
Lees het hele bericht