Tooltip | Calendly

aug 10, 2019 | Tooltips

Het maken van afspraken met (potentiële) klanten of relaties… Het kan vaak erg omslachtig en lang duren voordat er daadwerkelijk een afspraak in je agenda staat. Een langgerekte mailwisseling gaat daar vaak aan vooraf. Maar door dit proces te automatiseren bespaart het je veel tijd en energie. 

Hiervoor kun je gebruik maken van Calendly. Calendly maakt het mogelijk dat mensen direct een afspraak kunnen inplannen in jouw agenda op een dag en tijdstip waarop het hun ook het beste uitkomt. Dit voorkomt de eeuwige mailwisseling. Het enige wat je doet is een mail sturen met een link naar de betreffende agenda-activiteit en  je ontvangt een bevestiging als er een afspraak is ingepland. 

Calendly kan gekoppeld worden aan jouw (online) agenda wat betekent dat als er tijdstippen in jouw agenda geblokkeerd zijn er ook geen afspraken ingepland kunnen worden. Hoe handig is dat?

In mijn video-tooltip laat ik je zien hoe dit er aan de achterkant uitziet en hoe het werkt. 

* Mocht deze video niet werken 

klik dan hierVoor één agenda-activiteit is Calendly gratis. Wil je er meerdere hebben, dan heb je een betaald account nodig. Hier kom ik in mijn video ook op terug. 

Ik werk zelf heel graag met Calendly, zowel voor mezelf als voor klanten. Het is een hele intuitieve tool, ziet er visueel goed uit en er is veel mogelijk. En wat ik heel fijn vind is dat je met een embeded code je agenda kunt tonen op een website i.p.v. dat je een link gebruikt naar de agenda. 

Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Heb je naar aanleiding van deze video nog vragen dan kun je mailen naar info@celinasvaoffice.nl.

Weet jij nog een andere leuke tool? Laat het mij weten! Of deel het bericht met je tip.

p.s. Ik zou het leuk vinden als je mijn blog zou willen delen!