Tooltips

 Veel van mijn klanten werken net als ik met een Windows computer. Maar ik heb ook een paar klanten die graag met Apple werken. Dat is natuurlijk geen probleem, behalve als ze bestanden gaan aanleveren in Pages. Dat is de ‘Word’-versie van Apple.
 
Lees het hele bericht
 
Het online ondernemen wordt steeds belangrijker én dat je er daarmee uitspringt tussen de andere ondernemers ook.
 
Lees het hele bericht
 
Op zoek naar een all-in one tool voor het converteren en samenvoegen van je PDF documenten? Vorig jaar gaf ik er al één aan, Small PDF, maar we hebben er nog 1. En dat is PDF Merge en speciaal gericht op PDF documenten.
 
Lees het hele bericht
 
Elke maandag heb ik altijd overleg met mijn klanten en daar gebruik ik vaak Skype voor. Helaas gebeurt het mij nogal vaak dat Skype niet werkt of half werkt. Dan zie je jezelf wel, maar de andere persoon niet of andersom. Herkenbaar?
 
Lees het hele bericht
 
Facebook is geschikt voor veel verschillende doelgroepen, maar wist je dat je Twitter, Instagram, Pinterest en zelfs custom made pages in Facebook kan laden? Dit kan namelijk met WooBox.
 
Lees het hele bericht
 
Het maken van afspraken met (potentiële) klanten of relaties... Het kan vaak erg omslachtig en lang duren voordat er daadwerkelijk een afspraak in je agenda staat. Een langgerekte mailwisseling gaat daar vaak aan vooraf. Maar door dit proces te automatiseren bespaart het je veel tijd en energie. 
 
Lees het hele bericht
 
Het komt weleens voor dat ik draaiboeken moet maken. En aangezien veel mensen visueel ingesteld zijn is het handig om een tool te hebben die printscreens kan maken.
 
Lees het hele bericht
 
Je zit lekker achter je bureau, krijg je de opdracht om voor een klant een document te bewerken. Je opdrachtgever wil het volgende: Document moet PDF vorm worden. In PDF vorm moet hij invulbaar zijn. In PDF vorm moeten klikbare links zitten. In bijvoorbeeld de social media buttons. Dat moet lukken! Dat kan met Acrobat Reader, maar oef... dat kost geld blijkt achteraf. Ik herken dit en heb een hele leuke tool gevonden waar je dit gratis allemaal kunt doen.
 
Lees het hele bericht
 
Heb je een business dan kan een digitale handtekening natuurlijk niet missen onderaan je e-mail. Je kan er natuurlijk zelf één maken en dat is ook helemaal niet erg. Er kunnen wel een paar nadelen aan zitten.
 
Lees het hele bericht
 
Onder de Chrome gebruikers die veel Engelse teksten lezen of schrijven, heb ik weer een hele goede en coole app gevonden. Grammarly is een Chrome app die Engelse teksten op internet controleert, maar ook wat je schrijft op internet.
 
Lees het hele bericht
 
Elke dag krijg je wel e-mail. De ene mail is belangrijker dan de andere mail, maar wat als nou die ene belangrijke mail verdwenen is? Dat kan door spam, virus, gecrashte computer of gewoonweg doordat je hem gewist heb. Dat laatste is niet zo handig 🙈.
 
Lees het hele bericht
 
Om fysiek een visitekaartje te hebben, is natuurlijk hartstikke leuk en ik heb ze zelf ook hoor. Het kan daarbij heel handig zijn om ook een digitaal visitekaartje te hebben. Met de QR code generator kan dat. Met deze tool kun je niet alleen een mooie QR code maken voor je visitekaartje of als visitekaartje, maar je kan ook een code maken die naar je website, download, Facebook-pagina of iets anders leidt.  
 
Lees het hele bericht
 
Het is tegenwoordig heel makkelijk om social media buttons te maken, zodat klanten of bezoekers heel snel naar je social media kanalen kunnen gaan. Het is dan natuurlijk de bedoeling dat ze je gaan volgen, maar hoe zit het met het delen van je gratis weggever? Je wilt natuurlijk ook graag dat je klanten jouw gratis weggever gaan promoten zonder al teveel moeite hiervoor te moeten doen.
 
Lees het hele bericht
 
  Ben jij ook altijd zo nieuwsgierig of mensen wel je blog lezen of überhaupt wel naar andere pagina’s van je website gaan? Hotjar is een tool die dat kan. Hij maakt warmte scherm screens, zodat je precies kunt zien waar de mensen het meest op drukken op je homepagina.
 
Lees het hele bericht
 
Op zoek naar een all-in one tool voor het converteren van je documenten van en naar PDF? Kijk dan niet verder, want dan is Smallpdf wat voor jou. De mogelijkheden zijn bijna oneindig en is ook nog gratis. Wat kun je er allemaal mee: PDF verkleinen PowerPoint naar PDF PDF naar PowerPoint PDF draaien PDF samenvoegen Etc. Klik hier om naar Smallpdf te gaan en bekijk mijn video hoe het werkt. Veel plezier ermee!  
 
Lees het hele bericht
 
  Afgelopen maand vroeg een klant of ik haar live video’s van Facebook kon halen om ze op Youtube te zetten. Ik dacht: "hoe moet ik dat doen?" Na enig speurwerk kwam ik erachter dat het kan! Wauw, ik helemaal happy natuurlijk.  Je kunt niet alleen je eigen video’s van je zakelijke pagina halen, maar ook video’s van andere pagina’s. Wil jij weten hoe dit moet? Bekijk dan mijn video tooltip.
 
Lees het hele bericht
 
Ben jij een Samsung telefoongebruiker en heb je een kantoorbaan? Zou je graag je handen vrij willen houden tijdens alle telefoongesprekken, maar toch alle opties die op je telefoon zitten ook op je computer kunnen gebruiken? Dan heb ik goed nieuws voor je. Bekijk snel mijn video Tooltip, want Side Sync is dan de oplossing voor jou!
 
Lees het hele bericht
 
Wil je ook graag dat mensen die jij uitnodigt voor een afspraak via je Google Agenda uitgenodigd worden via jouw zakelijke email en niet jouw Gmail? Bekijk dan snel mijn Tooltip video hoe je dit moet doen. 
 
Lees het hele bericht
 
Wil jij ook zo'n coole avatar van jezelf? Dat kan met Bitmoji en weet je wat? Hij is GRATIS.  Ik laat je in de onderstaande video zien hoe je een avatar van jezelf kan maken in een paar simpele stappen. Je kan hem downloaden via de App store, Google play en Apps van Chrome. Klik hier om naar de website van Bitmoji te gaan.
 
Lees het hele bericht
 
 BeFunky is een photo editor gemakkelijk foto's kan bewerken, collages kan maken en bewerken en design functies heeft. Deze tool lijkt enorm veel op Canva en PicMonkey, maar ook deze heeft zijn charmes.  In mijn video laat ik je met deze tool kennismaken. 
 
Lees het hele bericht