Tooltips

Veel ondernemers, maar ook werknemers moeten vaak documenten ondertekenen. Dit kost veel printwerk en dat is weer slecht voor het milieu.  Online wordt er veel gezegd over dat wij milieu vriendelijker moeten werken, maar toch sturen mensen vaak een pdf die je moet ondertekenen.  In een pdf kun je vaak geen elektronische handtekening zetten. Wat ga je doen?   
 
Lees het hele bericht
 
In mijn vorige video-tooltip had ik het over hoe je facebook een mooi kleurtje kunt geven. Deze week blijf ik nog even bij facebook, want ik heb een handige tool gevonden waarmee je je foto albums kunt bewerken en beheren. Dat niet alleen, je kunt de foto's ook nog editen.  Bekijk hieronder mijn tooltip om te zien hoe dat gaat. 
 
Lees het hele bericht
 
Voor mijn werk zit ik dagelijks op facebook van mijzelf, maar ook voor mijn klanten. Ik plan social media berichten in, ik hou de statistieken bij en pleeg onderhoud. Standaard heeft facebook de kleur blauw en daar staat hij ook bekend om. Maar zeg nou eerlijk? Wordt jij ook niet gek van die kleur blauw? In mijn tooltip video laat ik je zien hoe je je eigen facebook pagina een mooi kleurtje kunt geven. 
 
Lees het hele bericht
 
Dagelijks bekijk ik websites, foto's en Pinterest en dan zie ik hele leuke kleuren. Het lastige is om te achterhalen welke kleurcodes het zijn. Het is ook nog zo dat Word een RGB code vraagt, maar een wordpress site vraagt weer een # code. In deze video laat ik je zien met welke tool je dit kunt achterhalen. 
 
Lees het hele bericht
 
Je hebt een mooie telefoon met veel leuke apps die je dagelijks gebruikt op je mobiel. Waarschijnlijk heb je ook een aantal apps gekocht om bijvoorbeeld video's en/of foto's te bewerken. Waar ik vaak mee zit is dat het scherm soms te klein is om echt goed gebruik te kunnen maken van deze apps. Pff, en op een gegeven moment denk laat maar. En wat doe ik dan? Ik stuur de foto naar mezelf of zet het in mijn dropbox en bewerk hem dan apart in de computer met een gratis software. Wat een gedoe! Benieuwd of hier een oplossing voor is?  Jazeker! Bekijk snel mijn video. 
 
Lees het hele bericht
 
In mijn tooltip video neem ik je mee in een tool die ik zelf elke dag gebruik voor mijn bedrijf, maar ook voor mijn opdrachtgevers. Je kan ontzettend veel met google en het mooiste is is dat alles met elkaar communiceert. In de aankomende maanden laat je nog meer leuke tooltip video's zien over google en de google apps. 
 
Lees het hele bericht