Tooltip | QR code generator


Terug naar Tooltips
Tooltip | QR code generator

Om fysiek een visitekaartje te hebben, is natuurlijk hartstikke leuk en ik heb ze zelf ook hoor. Het kan daarbij heel handig zijn om ook een digitaal visitekaartje te hebben.

Met de QR code generator kan dat. Met deze tool kun je niet alleen een mooie QR code maken voor je visitekaartje of als visitekaartje, maar je kan ook een code maken die naar je website, download, Facebook-pagina of iets anders leidt.

 

Je kan de QR code gebruiken op je al bestaande visitekaartje, zodat je nooit zonder komt te zitten. Wat nou als je op een beurs bent en je hebt nog maar 1 kaartje over? Dan hou je dat laatste kaartje met je QR code erop en vraag je de geïnteresseerden om je QR code te scannen, zodat ze jouw gegevens in hun telefoon hebben staan. Hoe handig is dat?! 

Er zijn nog veel mogelijkheden te verzinnen om een QR te gebruiken, want je krijgt zelfs een persoonlijke URL als visitekaartje die je bijvoorbeeld in mails kunt gebruiken.

Hoe dit eruit ziet en werkt laat ik je in mijn video zien. Let wel op! Deze versie is niet gratis.


 

*Mocht deze video niet werken klik dan hier

Dit is de link naar de QR Code Generator.

Heb jij naar aanleiding van deze video nog vragen dan mag je mailen naar info@celinasvaoffice.nl 

Weet jij nog een andere leuke tool? Laat het mij weten! Of deel dit bericht met je tip.

 

P.s. Ik zou het leuk vinden als je mijn tooltip wilt delen.

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het online ondernemen wordt steeds belangrijker én dat je er daarmee uitspringt tussen de andere ondernemers ook.
 
Lees het hele bericht
Op zoek naar een all-in one tool voor het converteren en samenvoegen van je PDF documenten? Vorig jaar gaf ik er al één aan, Small PDF, maar we hebben er nog 1. En dat is PDF Merge en speciaal gericht op PDF documenten.
 
Lees het hele bericht
Elke maandag heb ik altijd overleg met mijn klanten en daar gebruik ik vaak Skype voor. Helaas gebeurt het mij nogal vaak dat Skype niet werkt of half werkt. Dan zie je jezelf wel, maar de andere persoon niet of andersom. Herkenbaar?
 
Lees het hele bericht