Tooltip | FireShot


Terug naar Tooltips
Tooltip | FireShot

Het komt weleens voor dat ik draaiboeken moet maken. En aangezien veel mensen visueel ingesteld zijn is het handig om een tool te hebben die printscreens kan maken.

Misschien gebruik je al een tool hiervoor, maar vaak kunnen die tools niet alles. Kijk maar eens naar JING. Daar kun je korte video’s mee maken van max. 5 minuten en foto’s waarin je pijltjes en teksten kwijt kan.

Weet je wat ik mis in deze tool? Dat je van een hele webbrowser een printscreen kan maken en die kan opslaan in pdf, jpg of png. En dat er een optie is om het naar je e-mail te sturen.

Dat kan JING niet en FireShot dus wel 😊 (alleen geschikt voor Chrome browser users).

Het nadeel van FireShot is dat je foto’s niet kan bewerken in de gratis versie, zoals bij JING. En je kan geen printscreens maken buiten je browser om.

Meer weten?

In mijn video-tooltip laat ik je zien hoe hij werkt.


*Mocht deze video niet werken klik dan hier.

Deze tool heeft een gratis en een betaalbare versie. Kijk zelf wat voor jou voldoende is als je het een goede tool vindt.

 

Heb jij naar aanleiding van deze video nog vragen dan kun je mailen naar info@celinasvaoffice.nl.

Weet jij nog een andere leuke tool? Laat het mij weten! Of deel dit bericht met je tip.

 

P.S. Ik zou het leuk vinden als je mijn tooltip wilt delen. Dank alvast!

Schrijf je hier in voor mijn videotooltips & blogs


 
 

Bekijk ook

Het online ondernemen wordt steeds belangrijker én dat je er daarmee uitspringt tussen de andere ondernemers ook.
 
Lees het hele bericht
Op zoek naar een all-in one tool voor het converteren en samenvoegen van je PDF documenten? Vorig jaar gaf ik er al één aan, Small PDF, maar we hebben er nog 1. En dat is PDF Merge en speciaal gericht op PDF documenten.
 
Lees het hele bericht
Elke maandag heb ik altijd overleg met mijn klanten en daar gebruik ik vaak Skype voor. Helaas gebeurt het mij nogal vaak dat Skype niet werkt of half werkt. Dan zie je jezelf wel, maar de andere persoon niet of andersom. Herkenbaar?
 
Lees het hele bericht