Wauw, factor

zijn met je weggever en e-mailmarketing.

Dat begint met een idee!

Wil jij als ondernemer online groeien en succesvol worden?
En wil je het niet meer allemaal zelf doen?

Vraag dan eerst de gratis checklist aan

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer
Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten...

Lees meer
De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer

Sparren helpt je bedrijf verder groeien

Je ziet het niet meer zitten

Virtueel Assistent

Heb je nog wel 100 taken op je bureau liggen en blijft bijvoorbeeld de online marketing of je social media een ondergeschoven kindje?

 

E-book Branding Pack

Maak van je e-book een leadmagneet met jouw eigen E-book Branding Pack. Alles in 1 om je e-book te promoten en klanten te trekken.

Gratis

Vraag één van mijn gratis weggevers aan.
Klik op de knop om er één aan te vragen

Over Mij

Beste ondernemer, Ik ben Celina en erg enthousiast om mijzelf aan jou te mogen voorstellen.

Wil jij als ondernemer online groeien en succesvol worden?
En wil je het niet meer allemaal zelf doen?

Vraag dan eerst de gratis checklist aan

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer
Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten...

Lees meer
De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer

Sparren helpt je bedrijf verder groeien

Je ziet het niet meer zitten

Virtueel Assistent

Heb je nog wel 100 taken op je bureau liggen en blijft bijvoorbeeld de online marketing of je social media een ondergeschoven kindje?

 

E-book Branding Pack

Maak van je e-book een leadmagneet met jouw eigen E-book Branding Pack. Alles in 1 om je e-book te promoten en klanten te trekken.

Gratis

Vraag één van mijn gratis weggevers aan.
Klik op de knop om er één aan te vragen

Over Mij

Beste ondernemer, Ik ben Celina en erg enthousiast om mijzelf aan jou te mogen voorstellen.

Wil jij als ondernemer online groeien en succesvol worden?
En wil je het niet meer allemaal zelf doen?

Vraag dan eerst de gratis checklist aan

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer
Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten...

Lees meer
De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer

Sparren helpt je bedrijf verder groeien

Je ziet het niet meer zitten

Virtueel Assistent

Heb je nog wel 100 taken op je bureau liggen en blijft bijvoorbeeld de online marketing of je social media een ondergeschoven kindje?

 

E-book Branding Pack

Maak van je e-book een leadmagneet met jouw eigen E-book Branding Pack. Alles in 1 om je e-book te promoten en klanten te trekken.

Gratis

Vraag één van mijn gratis weggevers aan.
Klik op de knop om er één aan te vragen

Over Mij

Beste ondernemer, Ik ben Celina en erg enthousiast om mijzelf aan jou te mogen voorstellen.

Wil jij als ondernemer online groeien en succesvol worden?
En wil je het niet meer allemaal zelf doen?

Vraag dan eerst de gratis checklist aan

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer
Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

Give it to me! Wat kan ik, Celina, voor jou betekenen?

In een vorig blog had ik het over welke taken je allemaal aan een Virtueel Assistent kunt geven. Heb je deze blog gemist? Klik hier om het alsnog te kunnen lezen. Waar ik het voornamelijk over had is dat elke ondernemer, jij en ik dus ook, 7 bordjes om hoog moeten...

Lees meer
De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

De coolste tool om je Instagram post mee in te plannen

Instagram wordt steeds populairder bij ondernemers en dat is ook niet gek. In december 2017 had Instagram 600 miljoen actieve gebruikers en in februari 2018 was dat al 800 miljoen. Dit platform groeit enorm en daar zitten dus ook jouw potentiële klanten.  Het enige...

Lees meer

Sparren helpt je bedrijf verder groeien

Je ziet het niet meer zitten

Is online zichtbaar zijn belangrijk?

Denk je ja, dat is toch duur?

Dat hoeft niet. Door deze 5 eenvoudige tools te gebruiken
kan jij al beter online gezien worden.

Uw online marketing assistent

Samenwerken met mij heeft als resultaat

 • Meer tijdsbesparing
 • Meer richten op je corebusiness
 • Meer omzet creëren
 • Meer werk/privé balans

Virtueel Assistent

Heb jij ook net als veel andere ondernemers:

 • Te weinig tijd
 • Niet genoeg werk om iemand in loondienst te nemen
 • Niet de juiste kennis
 • Of zie je ‘door de bomen het bos niet meer’?

Heb je nog wel 100 taken op je bureau liggen en blijft bijvoorbeeld de online marketing of je social media een ondergeschoven kindje?

Dan voel je je vast:

 • Gefrustreerd
 • Geïrriteerd
 • Nutteloos
 • Het gevoel van ‘laat maar’

Een Virtueel Assistent neemt graag jouw frustratie weg, zodat jij niet langer hoeft te worstelen met dit gevoel.

Celina’s VA Office

Celina’s VA Office is een onderneming opgericht door Celina Knegt. 

Celina ziet haar onderneming als een groot team. Ze mag dan wel een zelfstandige ondernemer zijn, maar in haar team zit een boekhouder, websitebouwer, collega’s van de VA Club en natuurlijk de ondernemers waarvoor zij werkt.

Laat mij de  zijn tot jouw online succes

Let’s Connect

@celinasvaoffice

Laat mij je helpen

Wil je graag met mij sparren om te kijken wat ik voor jou kan betekenen om jouw online business te laten groeien?

Neem vrijblijvend contact met mij op.

Tijdens onze kennismakingsgesprek inspireer ik je graag
en geef ik je tips die je kunt inzetten
voor jouw business.

Celina's VA Office
Bezoekadres:
Gondel 14-41
8243BM Lelystad

KVK: 63086832
BTW ID: NL001135517 B49
Privacy & cookie statement
Algemene voorwaarden