Vakantie?! Jouw online marketing opportunity.

aug 10, 2019 | Blog

Gratis, gratis, gratis! Iedereen is gek op het woord gratis. En vooral als je niet te veel geld wilt besteden aan foto’s voor je online marketing.

Er zijn natuurlijk tig websites die hele leuke foto’s [Gratis] aanbieden, maar zijn ze uniek? Jij wilt toch uniek zijn met jouw bedrijf?

Hmm, ja dan moet je misschien toch een grafische vormgever om de arm nemen. Of toch niet?

 De titel verraad al een beetje waar in naartoe wil. Het is heerlijk als je op vakantie bent. Je kan lekker tot jezelf komen, opladen en cultuursnuiven. Vooral dat cultuur snuiven vind ik persoonlijk geweldig.

Dit heb ik laatst gedaan, want ik ben een paar dagen naar London geweest. Ik moet eerlijk zeggen dat als je buiten London komt het erg vies is. Je ziet overal plastic langs de weg en het is niet echt schoon.

Gelukkig wordt dat een stuk beter als je in de stad zelf komt. Tijdens mijn reis in London heb ik foto’s gemaakt en sommige zijn super leuk geworden.

Wist je dat je deze foto’s heel goed kunt gebruiken voor je website, blogs en/of artikelen?

Er is natuurlijk niets mis mee om de foto’s van websites te halen waar ze gratis zijn of voor een klein bedrag aangeschaft kunnen worden.

Het is natuurlijk veel mooier en unieker als je je eigen foto’s gebruikt. Ik als VA ben creatief en vaak bewerk ik de gratis foto’s, zodat ze toch nog uniek zijn voor mijn bedrijf.

Dat kan jij ook doen! 

Maar….

Waarom zou je je vakantiefoto’s gebruiken?

Nou….

Ze zijn van jou! Ze zijn origineel! En natuurlijk authentiek!

Wie heeft die foto nou? Niemand.

En daar gaat het om.

Om je te laten zien dat dit echt heel leuk is om te doen en een goed marketingmiddel is heb ik een slideshow gemaakt.

Je ziet de originele en de bewerkte foto.

Vond je mijn ervaring een toegevoegde waarde voor jou als VA of ondernemer?
Deel het op facebook of laat een reactie achter!